Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟ


Με δεδομένη την επιθυμία να συνεχιστεί η εκπαιδευτική διαδικασία προς όφελος των μαθητών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσαρμογές:
α) Ο διαγωνισμός θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, κατ’ οίκον. Οι λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σύντομα. Προφανώς θα υπάρξει επαρκής και συνεχής ενημέρωση τόσο απευθείας σε εσάς όσο μέσω της ιστοσελίδας www.kangaroo.gr  καθώς  μέσω facebook, στην νέα ιστοσελίδα https://www.facebook.com/kangarooGR.
β) Η ημερομηνία μεταφέρεται για το Σάββατο 23 Μαΐου.
γ) Οι εγγραφές παρατείνονται μέχρι την Δευτέρα 11 Μαΐου.
Οι ήδη εγγεγραμμένοι μαθητές που επιθυμούν να ακυρώσουν την συμμετοχή τους (μέχρι τις 11 Μαΐου) είναι ελεύθεροι να το κάνουν. Το αντίτιμο της συνδρομής τους, τα 12,50 ευρώ, επιστρέφεται. Επίσης, αν νέοι μαθητές επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Διαγωνισμό, είναι ευπρόσδεκτοι.
Όσον αφορά τα δωράκια, τις Βεβαιώσεις, το βιβλίο και λοιπά, που δικαιούνται οι διαγωνιζόμενοι μαθητές, παραμένουν τα ίδια εκτός από τον αναγκαίο ετεροχρονισμό της αποστολής τους.  Θα φτάσουν στα χέρια σας λίγες μέρες μετά τον ηλεκτρονικό Διαγωνισμό. Τέλος, με την βαθμολόγηση των γραπτών, θα αποσταλούν στο Κέντρο σας πριν την λήξη της ακαδημαϊκής χρονιάς, οι Διακρίσεις και η αναλυτική βαθμολογία των μαθητών.
Με λίγα λόγια, ο Διαγωνισμός παραμένει ουσιαστικά ο ίδιος εκτός από τις αυτονόητες ρυθμίσεις. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα παιδιά διαγωνίζονται από το σπίτι τους αντί να παρουσιαστούν στον χώρο του σχολείου στις 23 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου